Broderier

Från dina egna bilder eller färdiga designer

Valet är ditt. De färdigdesignade är något billigare och kan också gå något fortare att göra färdiga, men de är inte lika personliga då bilden inte är personligt förknippad med den som skall ha tavlan.

Dock finns lite av det personliga med då namn och datum  alltid erbjuds på dessa bröllopstavlor och namn, födelsedatum, tid, vill och längd erbjuds vid dop-/födelsetavlor


På grund av GDPR kan jag tyvärr inte publicera bilder på tavlor broderade från foton såvida de individer som finns på fotot inte godkänt detta.


Hur du beställer

Beställ via webshopen

Beställningen görs genom att du genomför ett köp i webshopen på den storlek du önskar på ditt broderi. Du får då en orderbekräftelse med ett ordernummer. Maila in den bild du önskar få broderad till broderi@mskdesign.se med hänvisning till ordernummer. Du får sedan en bild på hur ditt broderi kommer att se ut (en mönsterbild). I regel tar det 1-2 arbetsdagar. Om du godkänner den bilden skall du erlägga din betalning, om detta inte redan är gjort. Först efter betalning påbörjas arbetet med att brodera tavlan. Om du önskar dela upp betalningen, vänligen kontakta mig för att lägga upp det. Handpenning om 20% skall betalas före arbetet påbörjas. Det färdiga broderiet skickas först då full betalning är erlagd. Handpenning återbetalas ej.

Då det kan ta lång tid att färdigställa en tavla som har många färger så ber vi er ha överseende med detta. 

OBS!

Om flera beställningar kommer in samtidigt förbehåller jag mig rätten att erbjuda senare leverans eller att neka beställning.