VILLKOR

Priser

Alla priser anges inklusive moms.
Fasta priser finns på broderier med max angivet antal färger samt ungefärlig storlek. Om du som kund önskar en annan storlek eller ett annat antal färger än de angivna kan priser bli annorlunda.

Betalning

Betalning kan genomföras genom banköverföring eller faktura. Delbetalning kan genomföras endast efter skriftlig överenskommelse mellan dig som kund och MSK Design.

Leverans

Leveranstiden är beroende på vilken vara som är beställd.

Lagervara skickas normalt från MSK Design inom 1-3 arbetsdagar.

Leverans av personligt präglade produkter så som ex smycken, och glas, skickas normalt inom 3-5 arbetsdagar.

Leverans av uppsydda kläder och broderier skickas så fort dessa är färdigtillverkade. Hur lång tid detta beräknas ta framgår under respektive produkt.

Observera dock att det är beräknade tider och att det kan variera beroende på hur mycket beställningar som kommer in.

Ångerrätt

De varor som du köper från MSK Design är tillverkade enligt dina personliga specifikationer och lyder därför inte under lagen om ångerrätt.

Detta gäller inte de varor som finns som lagervara och kan levereras omgående. Då gäller ångerrätten, vilket innebär att du har 14 dagar på dig att returnera varan från det att du mottar den. Varan skall vid sådant tillfälle vara i oanvänt skick. Om varan returneras i annat skick kan kund komma att debiteras för varan.
Vid retur står kunden själv för returkostnaden.

GDPR

Vid beställning av broderi utifrån ett foto skickas fotot via okrypterad mail till MSK Design. Fotot laddas sedan upp på tredje parts hemsida för tillverkning av mönster. Den informationen sparas inte hos tredje part, dock skickas bilden okrypterat via internet. I övrigt skickas ingen information till tredje part såvida du som kund inte själv väljer det i form av betalningsmetod.

Den information som MSK Design spara är den som krävs för att färdigställa en order och därefter beroende på information.
Den information som krävs för betalning sparas i bokföringssyfte i tio år.
Ev mail med foton samt mönster av foton som kan lyda under GDPR raderas eller förstörs inom tre månader efter att den färdiga produkten är levererad till kunden.

Om kunden, eller de som fotot föreställer vid de tillfälle det inte är kunden själv, gett sitt skriftliga samtycke till att en bild på broderiet publicerad på hemsidan kommer den att kunna publiceras där fram till dess att kunden låter meddela annat. 

Företagsinformation

MSK Design är en del av Fyrkantens Party & Event.

Företagsadress:
Vändträsk 103
961 95 BODEN

Organisationsnummer 7607174906